Holland groeit op Veenbaas

Bedrijfsprofiel

Van turfsteker tot potgrondspecialist

Ooit begonnen als turfsteker in het Friese veengebied, waarna in 1967 de oprichting van het potgrondbedrijf volgde, is Veenbaas na drie generaties uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende leveranciers van kwaliteitspotgronden, bodemverbeteraars, bodembedekkers en meststoffen in zowel Nederland als daarbuiten.

Op de locatie van ruim 40.000 m2 in Drachten worden de producten van Veenbaas geproduceerd in een van de meest moderne fabrieken van Europa waarbij kwaliteit, innovatie en MVO hoog in het vaandel staan. Voor haar relaties is Veenbaas altijd op zoek naar het vergroten van gezamenlijk groei. Door kennis en vakmanschap te combineren met de beste grondstoffen, maken we voor iedere formule de beste grond, voor de beste prijs en passende bij het imago van uw organisatie.

Onze Visie

Groei is de essentie van de wereld om ons heen. Van people, planet en profit. Het is de bron waar vanuit wij zijn ontstaan en is wat ons inspireert nieuwe dingen te laten ontstaan. Het nastreven van groei vormt daarmee de rode draad van ons doen en laten.

Onze missie

‘Holland groeit op Veenbaas’

De missie van Veenbaas is het ontwikkelen, produceren en vermarkten van potgronden die een bijdrage leveren aan de groei van plant, klant en land.

 

Waarmee wilt u groeien?

PRIVATE LABEL >    ONZE MERKEN >

 Onze website maakt gebruik van cookies om u een verbeterde gebruikerservaring te bieden. Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken.