• Veenbaas
  • Veenbaas
  • Veenbaas
  • Veenbaas
  • Veenbaas

Groeien op Veenbaas

Groeien is zoveel meer dan alleen een plantje in wat grond. Ook voor een potgrondbedrijf. Groei is de essentie van alles om ons heen. Veenbaas richt zich vanuit haar missie dan ook op een bijdrage leveren aan groei van plant, klant en land. Maar wat bedoelen wij daarmee en waarom is dit relevant voor u?

Groei van plant.
Natuurlijk een vanzelfsprekendheid; om planten mooi en gezond te laten groeien, hebben ze een goede grond en de juiste voeding nodig. Veenbaas levert dit. Al decennia lang.

Groei van klant.
Potgrond is een productgroep die voor u vooral veel traffic en dus (neven)omzet kan genereren. Maar buiten deze actiegerichte inzet is het ook een productgroep waarin relatief eenvoudig goede marges kunnen worden gerealiseerd. Veenbaas ondersteunt ondernemers hierbij. In welk segment u ook opereert.

Groei van land.
Alle inspanningen die wij samen leveren, of het nu gaat om de groei van planten in huis, tuin of buurt, het verdienen van geld en het realiseren van werkgelegenheid, of dat juist gaat over het kweken en exporteren van groenten en fruit en daarmee mede het bepalen van ons internationale imago; met al onze inspanningen zorgen wij er voor dat Holland groener, bloeiender en succesvoller wordt. Veenbaas levert met trots de beste grond waaruit deze initiatieven kunnen groeien. Daarom dus: Holland groeit op Veenbaas. Groeit u mee?

Onze website maakt gebruik van cookies om u een verbeterde gebruikerservaring te bieden. Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken.